Ministrul Educatiei sterge comentariile romanilor care ii cer demisia. "Haterii" sunt si blocati, in mod "democratic" - FOTO

Joi, 29 Septembrie 2022, ora 00:24
66 citiri
Mii de romani ii scriu ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, pe Facebook, si ii cer demisia, dupa ce a fost prins cu un plagiat.
Sorin Cimpeanu sau cineva care administreaza pagina acestuia sterge in valuri comentariile negative si ii si blocheaza pe "hateri". Unul dintre cei blocati este politistul activist Marian Godina.
In 2006, in perioada in care era sef de lucrari la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Sorin Cimpeanu a copiat 13 capitole dintr-un curs ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.