Ministrul Transporturilor anunta investitii uriase la Cluj cu bani de la Bruxelles. "Am spart gheata, acum asteptam sa prinda curaj si alte orase"

Sursa: Adevarul
Sambata, 28 Noiembrie 2020, ora 17:13
79 citiri
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anuntat noi investitii in infrastructura rutiera si feroviara a Clujului si a confirmat ca Guvernul Romaniei va oferi sprijin pentru accesarea unor fonduri europene. Clujul isi pune la punct infrastructura cu bani europeni, spune ministrul, care a reafirmat sprijinul guvernului pentru ca principalele proiecte din aceasta zona sa fie duse la bun sfarsit. Metroul, Centura Metropolitana si calea ferata de mare viteza Cluj- Episcopia Bihor sunt cele mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.