Nicu Alifantis sare in apararea lui Dan Bittman. "Ce daca rock-ul a fost mereu protestatar? Mai bine sa nu ai pareri in tara asta"

Sursa: Adevarul
Duminica, 25 Octombrie 2020, ora 10:47
47 citiri
Cunoscutul artist s-a aratat deranjat de atacurile asupra lui Dan Bittman, dupa ce solistul trupei Holograf afirmase ca unele dintre restrictiile impuse de autoritati sunt exagerate. Atacat si ironizat inclusiv de catre unii dintre colegii sai muzicieni, Dan Bittman primeste un sprijin nesperat din partea lui Nicu Alifantis. Cunoscut ca o persoana foarte echilibrata, care s-a tinut mereu la distanta de orice scandal, Alifantis a fost deranjat de amploarea scandalului si de linsajul mediatic la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.