O primarie din Cluj, curent gratis pentru institutie, scoala, casa de cultura si stadion, dupa ce a instalat zeci de panouri fotovoltaice. Primarul: "Cred ca e prima din Cluj si una dintre putinele din tara care nu mai are problema facturilor uriase"

Vineri, 23 Septembrie 2022, ora 15:06
106 citiri
O primarie din Cluj a rezolvat o parte din problemele cu cheltuielile la curent electric. Aproape 50 de panouri solare asigura acum gratuit independenta energetica la sediul institutiei, la scoala si la baza sportiva.

Un proiect care a vizat amplasarea de panouri fotovoltaice a fost pus in practica in localitatea resedinta a comunei Iclod, de langa Gherla, relateaza gherlainfo.ro. Initiativa a venit in luna aprilie a acestui an, iar in luna august, sistemul a fost pus in functiune, spune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.