O studenta din Cluj si-a gasit masina lovita, vinovatul n-a avut bunul simt sa lase un numar de telefon: "Data viitoare lasa de un pachet de tigari macar"

Duminica, 28 Mai 2023, ora 09:35
62 citiri
O studenta din Cluj-Napoca si-a gasit masina lovita frontal, desi o parcase regulamentar. Vinovatul nu si-a lasat datele de contact, plecand mai departe. Fata spune ca studenta fiind, nu are bani sa-si repare masina, iar cel care a facut-o putea sa lase bani macar "de un pachet de tigari".
"Esin sa multumesc domnului/doamnei care a dat cu spatele fix in opelutzu meu parcat regulamentar. Sunt studenta n-am bani sa-l repar, next time lasa de un pachet de tigari macar", a transmis fata pe un grup ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.