Omor intr-o comuna din Cluj, sotul a turnat benzina in capul sotiei care fuma, aceasta a luat foc instantaneu si a decedat in spital. "A zbierat la noi ca ne arata el noua ca ni-i pregatit noua focul de mult, ca in seara asta ne da foc si o sa ardem ca so

Sambata, 18 Septembrie 2021, ora 18:09
57 citiri
Omor intr-o comuna din Cluj, sotul a turnat benzina in capul sotiei care fuma, aceasta a luat foc instantaneu si a decedat in spital.

S-a intamplat anul trecut in satul Manasturel din comuna clujeana Cuzdrioara. Cazul, incadrat juridic ca violenta in familie sub forma omorului calificat, a ajuns pe rolul instantei iar Tribunalul Cluj a dat verdictul in urma cu doua zile, nu inainte de a audia partile implicate si a contura starea de fapt.

Incidentul s-a intamplat in 25 iunie anul trecut, cand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.