"Parca CLUJUL este altceva!". Ce a patit o familie din Constanta la Cluj, dupa ce a uitat o "avere" intr-o masina inchiriata

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 15:37
251 citiri
O familie din Constanta a facut o greseala ce putea costa mult, dupa ce a inchis o suma importanta de bani intr-o masina inchiriata. Gafa a fost constanta numai dupa ce familia respectiva a ajuns de la Cluj la Constanta.
Politistii au primit o scrisoare de multumire de la familia care a respirat usurata dupa ce a primi banii ce erau considerati pierduti.
"Saptamana trecuta am zambit si noi citind randurile iscusit asternute pe hartie ale unei scrisori de multumire. O simpatica familie din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.