Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"

Luni, 15 Aprilie 2024, ora 12:37
141 citiri
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 lei, o greseala a casieritei pe care a sesizat-o intamplator, doar cand a ajuns acasa. Aceasta ar fi pus cu 18 bucati in plus, fata de produsul achizitionat de femeie, motiv pentru care o punga cu ardei dulci a costat-o pe clujeanca peste 300 de lei.
Revoltata, femeia a relatat incidentul care a avut loc in supermarketul LIDL de pe strada Aurel Vlaicu pe o retea de socializare, indemnandu-le si pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.