Pedepsit pentru o postare pe Facebook, patania unui judecator din Cluj. Ce mesaj i-a deranjat pe magistratii de la instanta suprema?

Marti, 19 Mai 2020, ora 20:02
81 citiri
Un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a mentinut decizia Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) prin care judecatorul Cristi Danilet, de la Tribunalul Cluj, a fost sanctionat disciplinar in 2019, pentru un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Astfel, ICCJ a respins contestatia facuta de Danilet impotriva deciziei din 7 mai 2019, luata de Sectia pentru judecatori a CSM in materie disciplinara, prin care magistratul a fost sanctionat cu o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.