Povestea Fordului de lux condus de Florin Piersic in comunism. "L-am adus de la Viena in doua zile, n-aveam carnet, n-aveam nimic"

Sursa: Adevarul
Joi, 30 Ianuarie 2020, ora 04:13
191 citiri
Florin Piersic a fost invidiatul proprietar al unui luxos Ford Capri Consul 315, pe vremea cand drumurile din Romania erau dominate de eternele Dacii 1300. Indragitul actor a povestit intr-o emisiune cum a ajuns sa detina in plina dictatura comunista un astfel de bolid considerat "una dintre cele mai rare masini produse de Ford din Marea Britanie". "E putin mare pentru mine, dar nu-mi place aglomeratia. Este o masina rapida, dar cateodata este bine sa ajungi undeva in graba. Franele pe disc o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.