Primarul din Tritenii de Jos a primit sentinta definitiva in procesul in care a fost acuzat de abuz in functie! Scapa de inchisoare dar nu mai poate candida!

Sursa: TurdaNews
Miercuri, 03 Iunie 2020, ora 09:33
20 citiri
Dupa 5 amanari si o repunere pe rol, completul CURTII DE APEL CLUJ a dat o hotarare care ii incheie cariera politica primarului de la Tritenii de Jos.
Sasa Valer a fost acuzat de abuz in serviciu in forma continuata, initial a primit 4 ani de inchisoare, dar acum prin sentinta definitiva pedeapsa este redusa la 2 ani de inchisoare dar cu suspendare, plus interzicerea unor drepturi printre care si acela de-a mai candida la functia de primar sau sa ocupre vreo functie publica timp de 3 ani. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.