"Priviti cum erau sa moara doi inconstienti, pe E60 Oradea - Cluj, la O ZI DUPA montarea parapetilor" - VIDEO

Duminica, 25 Februarie 2024, ora 12:41
129 citiri
Doi soferi au fost la un pas de moarte pe DN1-E60 Oradea - Cluj, la o zi dupa montarea parapetelor din beton. Depasirile hazardate sunt responsabil pentru majoritatea accidentelor grave, iar in acest caz s-a petrecut exact asa ceva.
"Priviti doi retardati, CJ .. WWW si B ... CFB, cum erau sa moara pe E60 Oradea - Cluj, la O ZI DUPA montarea parapetilor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...