Profesor si actor, un barbat din Cluj se imbraca in Mos Craciun de Sarbatori pentru a le face o surpriza celor mici - FOTO

Joi, 02 Decembrie 2021, ora 18:23
68 citiri
Un barbat, actor si profesor, le propune parintilor clujeni sa le faca o surpriza celor mici si sa-l invite de sarbatori in casele lor, imbracat in Mos Craciun.
"Vin cu o veste buna (sper)! Eu in timpul liber ma imbrac civil si simplu, dar in perioada Craciunului ma transform in Mos Craciun si merg pe la casele oamenilor.
Am mai fost si in trecut, iar pana acum nu am avut decat o plangere, de la o fetita de 4 ani la care a comandat un ponei real si a primit unul de jucarie (ce sa fac, nu a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.