Rectorul UBB neaga ca ar fi semnat scrisoarea pentru sustinerea "ministrului pamblica": "Ma deranjeaza la culme magariile astea"

Sursa: Adevarul
Luni, 29 Ianuarie 2018, ora 15:41
130 citiri
Ioan Aurel Pop, rector al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, a negat ca ar fi sustinut nominalizarea lui Valentin Popa pentru functia de ministru al Educatiei. Numele lui Pop a aparut pe o lista in care si-ar fi inscris semnaturile de sustinere 45 de rectori din tara. Rectorul celei mai mari universitati de stat din tara, UBB, spune ca nu este de acord cu numirea lui Valentin Popa. Ioan Aurel Pop sustine ca nu a semnat nicio scrisoare de sustinere si ca nici nu ar fi fost informat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.