Regretul unui om de afaceri odata cu criticile formulate privind turnul cu 25 de etaje construit in Cluj-Napoca: "Personal, as fi mandru ca in Cluj sa existe un cartier de zgarie-nori"

Joi, 18 August 2022, ora 22:06
214 citiri
Intr-o emisiune locala, arhitectul Serban Esiganas a analizat, critic, pentru public, primul zgarie-nori construit in Cluj, un bloc cu 25 de etaje, cel mai inalt din tara, amenajat la intrarea in municipiu. Odata ce observatiile specialistului clujean au ajuns in spatiul public, omul de afaceri Daniel Metz, care conduce Consiliul de Administratie al NTT Data, o companie care are sediul intr-o cladire inalta din centrul orasului, unde trebuia sa se prefigureze un adevarat centru financiar-bancar, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.