Remus Lapusan: In strainatate, scolile sunt deschise inca din mai. La noi, pare ca liberalii sunt cei aflati intr-o lunga vacanta de vara, nu elevii. Mai e o luna pana la inceperea anului scolar si PNL e tot la stadiul de declaratii

Marti, 04 August 2020, ora 18:06
48 citiri
Liderul Pro Romania Cluj, Remus Lapusan, semnaleaza ca trebuia sa existe deja stabilit un plan pentru redeschiderea scolilor, sa fie lansate scenariile privind conditiile de reincepre a anului scolar, dar ca liebralii au ramas tot la stadiul de declaratii politice. Lapusan pledeaza pentru ca anul scolar sa reinceapa in clase, nu online, apreciind ca aceasta este o necesitate nu doar pentru sanatatea si evolutia normala a copiilor, ci si pentru societate, in ansamblu.

"Analizand declaratiile si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.