Roman scris de un clujean, castigatorul Conventiei Nationale de Science Fiction din Romania

Marti, 14 Iulie 2020, ora 12:09
26 citiri
Un clujean este castigatorul Conventiei Nationale de Science Fiction din Romania, ROMCON, a 41-a editie si prima derulata online.

Aceasta a avut loc in 11 si 12 iulie, online, ocazie cu care s-au decernat Premiile Nationale pentru Literatura si Arta SF pentru anul trecut. Juriul a fost condus de un clujean, Mircea Oprita.

Cel mai bun roman a fost ales "Femei din Kevlar", carte aparuta la editura Casa Cartii de Stiinta Cluj, scrisa de Cristi Ardelean, un avocat de 30 de ani ajuns deja la al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
,,Stiati ca nu locuim in Monaco. V-ati stricat la cap?"- Anuntul unei chirii din Cluj a starnit valuri de reactii in mediul online
Jungla imobiliara din Cluj a ajuns la alt nivel. Un anunt pentru o chirie in Manastur a starnit ...
Incendiu puternic pe strada Spicului din Cluj-Napoca
Pompierii din cadrul Detasamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pe strada Spicului din Cluj-Napoca, ...
Ce s-a intamplat de fapt la fabrica de mobila din Campia Turzii, unde 13 persoane s-au intoxicat cu o substanta
Planul rosu de interventie a fost activat, luni, la nivelul municipiului Campia Turzii, dupa ce mai ...