Scandal in Dambu Rotund, din cauza unui santier: Muncitorii toarna beton si opereaza macarale la aproape 12 noapte FOTO/VIDEO

Marti, 20 Octombrie 2020, ora 12:36
89 citiri
Mai multi locuitori din cartierul clujean Dambu Rotund sunt revoltati din cauza faptului ca la un santier din zona se lucreaza cu mult peste orele de liniste normale.
Conform unei clujence, constructorii unui bloc isi desfasoara activitatile fara a tine cont de orele de liniste, muncitorii lucrand cu utilaje galagioase pana la aproape miezul noptii.
"Doresc sa va semnalez ca in cartierul Dambul Rotund pe strada Lombului nr. 2 de cateva lui de zile constructorul unui nou bloc isi deruleaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.