Sergiu Hossu: Primaria ar trebui sa aiba o relatie de colaborare cu mediul de business, sa nu se raporteze la oamenii de afaceri doar ca la niste simpli producatori de venituri pentru bugetul local (P)

Vineri, 18 Septembrie 2020, ora 18:06
69 citiri
Candidat USR PLUS la Consiliul Local Cluj-Napoca, Sergiu Hossu, considera ca mediul de afaceri ar trebui sa ocupe un loc mult mai important pe agenda executivului municipalitatii, dat fiind ca firmele locale nu sunt doar producatoare de venituri pentru bugetul local, ci motorul care contribuie permanent la dezvoltarea Clujului. Hossu sugereaza ca Primaria nu s-a deranjat sa le asigure sprijin - in limite legeale - firmelor locale care s-au confruntat cu efectele pandemiei.

"Eu cred ca este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.