Stalpii de iluminat de pe strada Iuliu Maniu din Cluj au fost montati stramb. Autoritatile neaga, dar imaginile vorbesc de la sine- FOTO

Miercuri, 17 Aprilie 2024, ora 14:41
89 citiri
Pe strada Iuliu Maniu, recent renovata, au aparut si corpurile de iluminat public, insa felul in care arata lasa de dorit.
Stalpisorii pentru iluminatul public par strambi, amplasati chiar in bataie de joc pe alocuri.

Un clujean care a trecut prin zona a fotografiat lucrarile ,,de unica folosinta", facand imaginile publice pe un grup destinat civicilor clujeni.
Raspunsul clujenilor n-a intarziat sa apara, multi dintre acestia fiind oripilati de felul in care sunt irositi banii publici.
,,Mi-e ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Cea mai scumpa masina pe strazile din Cluj!/ Costa o avere pe care nu o faci intr-o viata, iar proprietarul este un afacerist foarte cunoscut- FOTO
Cea mai scumpa masina din Cluj costa o avere si are un proprietar vedeta In Cluj, cea mai scumpa ...
Mai multi studenti clujeni de la UBB Cluj si UTCN au ocupat curtea Facultatii de Sociologie intr-un protest pro-palestinian-FOTO
Studentii au instalat o tabara de corturi pe termen nedeterminat in curtea facultati, dupa modelul ...
Avertisment pentru cei care zboara de la Cluj pe Aeroportul Luton din Londra/ Atentie la scam-ul/cersetoria: "Scuza-ma, esti roman?"
Avertisment: Scamul sau cersit: "Scuza-ma, esti roman?" pe Aeroportul Luton din Londra! Zburati de ...