Statia de pe B-dul 21 Decembrie ramane in fata liceului Brassai Samuel! Viceprimarul Olah Emese a fost neputincioasa pe aceasta tema

Miercuri, 26 Ianuarie 2022, ora 12:03
82 citiri
Statia de autobuz de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 va ramane in fata Liceului Brassai Samuel, in ciuda opozitiei din partea conducerii unitatii de invatamant.
Viceprimarul Clujului, Olah Emese (UDMR), a fost contactata de comunitatea maghiara pentru a muta statia si a nu distruge total intrarea in liceu, dar a fost neputincioasa in a-si impune punctul de vedere.
Mutarea statiei de pe 21 Decembrie 1989 i-a infuriat pe cei de la Liceul Brassai Samuel: Statia este la un metru de poarta liceului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.