Stelian Tanase despre tragedia din Neamt: "Se cere urgent capul lui Motoc! Tataru? Arafat? Orban? Toti la pachet? Daca PNL nu face nimic, pierde alegerile"

Sursa: Adevarul
Duminica, 15 Noiembrie 2020, ora 10:18
93 citiri
Scriitorul Stelian Tanase face o analiza a tragediei petrecute la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt. El estimeaza un picaj in sondaje a PNL si chiar riscul de a pierde alegerile daca nu sunt luate masuri ferme. "Ce s-a intimplat la Piatra Neamt - pe mosia PSD a unuia Ionel Arsene - e un punct de cotitura in aceasta toamna cu incarcatura maxima. E fals sa citim explozia de aseara in cheie politico-electorala, ca un joc intre partide. Dar acest efect se produce la suprafata, ca ne ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.