Stiri de Cluj a implinit 12 ani! Aniversam cu un nou record de trafic, cel mai mare din istoria presei clujene. Va multumim!

Joi, 02 Decembrie 2021, ora 12:36
52 citiri
Stiri de Cluj aniverseaza in 2 decembrie 12 ani de la infiintare, perioada in care si-a consolidat prima pozitie in randul site-urilor de stiri din judet si din Transilvania.
Stiri de Cluj a reusit, prin calitatea echipei, formata din jurnalisti cu 22 de ani de experienta in presa locala si nationala, sa fie cel mai citit ziar din judet.
Anul 2021 a fost unul in care cititorii au fost aproape de noi, acest lucru fiind un deziderat pe care s-a bazat acest produs media inca de la inceput. Oricine ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.