Subprefectul Alin Danci si-a incheiat activitatea. Din pacate nu a apucat sa finalizeze proiectul "Tarnita fara barci cu motor"

Vineri, 17 Ianuarie 2020, ora 15:36
106 citiri
Subprefectul Alin Danci si-a incheiat activitatea si si-a prezentat cele mai importante realizari din mandatul de 10 luni.
"Un moment important in mandatul de subprefect l-a constituit implicarea in rezolvarea problemelor de mediu si de legalitate privind navigatia pe lacurile de acumulare si cursurile de apa din zona montana a judetului Cluj. In acest sens, a convocat si organizat numeroase sedinte de lucru cu toate institutiile statului care au competenta in aceasta speta: Apele Romane, I.P.J. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.