Un clujean a trecut printr-un calvar la casele de marcat self scan, dar s-a antrenat, "dupa 17 minute si 4 interventii ale angajatului"

Joi, 16 Martie 2023, ora 18:35
89 citiri
Un clujean si-a relatat trairile avute la casele de marcat self-scan, unde lucrurile merg extrem de greu si unde elanul "progresist" este platit scump. Romania intreaga dezbate cazul Auchan, unde sunt scosi casierii umani si clientii trebuie sa-si faca singuri casa si sa plateasca.
Unii romani sunt impotriva din diverse motive: fie nu vor sa devina ei angajati la Auchan, fie se gandesc la angajatii care vor fi dati afara. Cei care sunt "pro" ii acuza pe cei din prima categorie ca nu sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.