Un fost prefect si senator de Suceava a facut ordine, dupa bunul plac, in urbanismul clujean: casa si blocul pot sta impreuna. "Cine emite o hotarare o poate modifica"

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 00:12
124 citiri
Blocuri intre case? Da, se poate. Nici bunul simt invocat de primarul Emil Boc, nici arhitectii si comisia de urbanism a primariei, nici macar deziciile consilierilor locali din 2012 nu pot sa aduca ordine in urbanismul din Cluj. Demostratia a fost facuta in fata consilierilor locali clujeni de fostul prefect si senator democrat-liberal de Suceava, Orest Onofrei, care face afaceri imobiliare in Cluj-Napoca. Impreuna cu alti doi parteneri de afaceri, Onofrei a primit aprobarea pentru un bloc cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.