Un preot le cere enoriasilor sa nu mai dea bani pe coroane, la inmormantarea celor apropiati: "Sunt bani arsi" / Propune sa se stranga bani pentru familiile indoliate

Luni, 10 Ianuarie 2022, ora 12:05
113 citiri
Preotul George Pit din Slimnic, o comuna de langa municipiul Sibiu, le propune oamenilor sa renunte la achizitia de coroane, atunci cand moare cineva in comunitate, considerand ca "sunt bani arsi" si le propune sa existe o cutie in care sa se stranga bani pentru familii, noteaza g4media.ro.

Cerinta preotului face parte dintr-o initiativa tot mai prezenta in comunitati. Astfel de decizii s-au luat in mai multe parohii din tara de cele mai multe ori, membrii familiei indoliate sustinand ca nici ...citeste toata stirea
Cele mai citite stiri
Un moldovean care a locuit la Bucuresti, mutat in Cluj, este scarbit de comportamentul clujenilor: "Mentalitate de oras mic/Unde ati trait?"
Un moldovean care a locuit multi ani in Capitala, iar recent s-a mutat la Cluj spune ca a fost ...
Alin Tise, politicianul care a construit un TURN in centrul Clujului, crede ca scumpetea din oras va aduce "un nivel de trai pe masura"
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat ca imaginea Clujului in tara s-a ...
Scandal monstru la o pensiune din Cluj! Turistii au plecat, dupa ce au mancat si au lansat acuzatii: "Dna judecator a spus ca ma condamna fara proces"
Un scandal monstru s-a iscat intre turistii care s-au dus la o pensiune din zona de munte a ...