Un roman a obtinut 722 de milioane de dolari printr-o schema internationala de tip Caritas. Investitorii, numiti "idioti"

Sursa: Adevarul
Duminica, 12 Iulie 2020, ora 06:30
124 citiri
Silviu Catalin Balaci a pledat vinovat in dosarul "Bitclub Network", o schema de tip Ponzi in care investitori din intreaga lume erau atrasi sa investeasca in bitcoin. Romanul a recunoscut ca prin strategia de tip Caritas a reusit sa atraga 722 de milioane de dolari in bitcoin de la investitori din intreaga lume. Silviu Catalin Balaci a pledat vinovat in dosarul "Bitclub Network", o schema de tip Ponzi de 722 de milioane de dolari, a anuntat, la finalul saptamanii, procurorul american Craig ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.