Un sofer inconstient face slalom pe centura Apahida. Depaseste pe linie continua si doar norocul il scapa de accident!- VIDEO

Joi, 18 Aprilie 2024, ora 02:22
70 citiri
Un sofer inconstient a fost filmat pe centura Apahida in timp de ce incerca sa depaseasca in coloana, desi de pe contrasens veneau masinile una dupa alta.
Centura Apahida, din judetul Cluj, are o singura banda pe sens, si este mai tot timpul foarte aglomerata, depatirile fiind aproape sport extrem. Mai mult pe multe portiuni depasirea este interzisa, intrucat vizibilitatea nu este buna.

Cu toate acestea, pe tot parcursul drumului soferul inconstient a stat langa axul drumului pregatit sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.