Un tanar, student in Cluj, a fost diagnosticat cu o boala crunta: "Voi ramane orb, incapabil sa-mi vad fratii mai mici crescand"

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 11:47
80 citiri
Sebastian are doar 21 de ani, la 18 ani a venit la Cluj-Napoca din Neamt, pentru a studia arhitectura. In scurt timp insa, a aflat ca visele sale se pot narui. Sebastian Zabulica a fost diagnosticat in noiembrie 2022 cu o boala crunta, LHON (neuroretinopatie optica ereditara, cunoscuta si sub numele de neuropatie optica Leber), o boala rara, care duce la pierderea nedureroasa, dar sigura, a vederii. Singura speranta la un viitor mai bun pentru Sebastian ramane un tratament, care costa insa, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.