VIDEO Cursa inedita pe strazile unui orasel din Cluj: pui de urs urmarit cu masina de cativa tineri. "Prima data cand ne confruntam cu o astfel de problema"

Sursa: Adevarul
Duminica, 24 Mai 2020, ora 09:39
42 citiri
Un urs a fost filmat sambata seara pe strazile din Campia Turzii, judetul Cluj. Este prima data cand autoritatile se confrunta cu o asemenea problema. Politistii au cautat toata noaptea ursul, dar nu l-au gasit. Animalul a fost zarit, ultima data, in zona Parcului Municipal Berc, insa pe tot parcursul noptii a fost cautat de lucratorii de la Politie si Politia Locala. Nu se stie daca a ramas in zona Parcului Municipal sau daca, traversand raul Aries, a plecat spre comunele Viisoara sau Luna, , ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.