VIDEO Protestul unui cunoscut regizor fata de obligativitatea purtarii mastilor in spatiile deschise. "Daca o sa va ceara maine sa mergeti in maini, asa veti face"

Sursa: Adevarul
Sambata, 08 August 2020, ora 14:42
53 citiri
Prezent in aceste zile la Cluj, la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), regizorul Cristi Puiu a sfidat decizia autoritatilor locale, care au impus obligativitatea purtatului mastilor inclusiv in anumite spatii deschise. Cunoscutul regizor a luat cuvantul inaintea proiectiei filmului Malkrong, vineri seara, la TIFF. Cristi Puiu a aparut in fata spectatorilor cu masca in mana si le-a vorbit despre ceea ce el considera ca reprezinta un abuz si o decizie absurda a autoritatilor, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.