VIDEO Solistul trupei Impex, Andrei Dinescu, prezent la Pata Rat, la festivalul romilor din Cluj: "Favele de dimensiunea asta, n-am mai vazut. E sinistru ce este aici. Ma bucur ca sunt doua zile de bucurie, cu muzica"

Duminica, 14 August 2022, ora 22:05
112 citiri
Trupa Impex a cantat la Khetane, festivalul comunitatii de romi din Pata Rat, groapa de gunoi a Clujului, in seara a doua a evenimentului. Andrei Dinescu, solistul trupei, spune ca a auzit doar din povesti despre aceasta zona unde traiesc sute de oameni de etnie roma, cu o luna inainte de festival a venit prima data aici si a ramas socat.

"Stiu orasul. Ultima oara am fost in Cluj cand a murit Rodion, rockerul nebunatic din anii 70. Noi am cantat impreuna, l-am ajutat sa scoata primul disc dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
,,Stiati ca nu locuim in Monaco. V-ati stricat la cap?"- Anuntul unei chirii din Cluj a starnit valuri de reactii in mediul online
Jungla imobiliara din Cluj a ajuns la alt nivel. Un anunt pentru o chirie in Manastur a starnit ...
Accident rutier cu trei masini implicate, in Luna de Sus
Un accident rutier, in care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs, sambata dupa amiaza, in ...
Boc sapa pamantul la camasa si cu pantofi in picioare. Populismul a atins noi cote - VIDEO
Primarul Clujului, Emil Boc, e intr-un mars populist inaintea campaniei electorale. Dimineata s-a ...