Viktoria, profesoara din Ucraina care a facut o sala de clasa intr-un adapost: "Nu-i pot salva acum, dar caut o oportunitate"

Sursa: Adevarul
Sambata, 02 Iulie 2022, ora 21:36
95 citiri
Intr-o tara ajunsa fara voie in teatru de lupta, Viktoria Timosenko, o tanara profesoara ucraineana, se lupta cu disperare ca elevii sa poata invata in continuare si a gasit o solutie de criza: a transformat subsolul unui adapost in sala de clasa Pe 24 februarie, cursul vietii s-a schimbat pentru o tara cu 40 de milioane de oameni, invadata peste noapte de cel mai negru cosmar. Conform datelor oficiale, aproape 400 de copii au fost ucisi si peste 600 raniti de la inceputul razboiului din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.