Bani sub semnul intrebarii! COVID-19 a provocat un deficit consistent in bugetul judetului. Ce proiecte vor primi suplimentare?

Joi, 30 Iulie 2020, ora 15:30
30 citiri
Prin Hotararea de Guvern nr.554/2020 privind alocarea unei sume din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, Judetului Cluj i-a fost repartizata suma de 3.409.000 de lei pentru refacere drumuri judetene, decolmatari si refacere poduri si podete, afectate de calamitatile naturale.

De asemenea, sumele defalcate pentru din taxa pe valoarea adaugata (TVA) pentru finantarea cheltuielilor descentralizate le nivelul judetului sunt: pentru finantarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.