Chiriile din Cluj continua sa creasca! Topul celor mai ieftine cartiere din Cluj pentru chiriasi

Duminica, 14 Aprilie 2024, ora 15:36
80 citiri
Gasirea unui apartament de inchiriat in Cluj-Napoca poate parea o provocare imensa. Oferta de locuinte disponibile este in scadere, in timp ce cererea pentru cele mai bune apartamente, la chirii accesibile, este in crestere constanta. Proprietarii solicita preturi consistente, iar concurenta este acerba pentru locuintele cu preturi avantajoase.
Doar pe parcursul lunii trecute, aproximativ 2.000 de potentiali chiriasi si-au cautat un apartament in Cluj-Napoca, potrivit Imobiliare.ro.

Cartierul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Cea mai scumpa masina pe strazile din Cluj!/ Costa o avere pe care nu o faci intr-o viata, iar proprietarul este un afacerist foarte cunoscut- FOTO
Cea mai scumpa masina din Cluj costa o avere si are un proprietar vedeta In Cluj, cea mai scumpa ...
Mai multi studenti clujeni de la UBB Cluj si UTCN au ocupat curtea Facultatii de Sociologie intr-un protest pro-palestinian-FOTO
Studentii au instalat o tabara de corturi pe termen nedeterminat in curtea facultati, dupa modelul ...
Accident in Piata Engels din Cluj-Napoca! Evitati zona, trafic inchis-FOTO
Accident la trecerea de pietoni de langa Parcul Engels. Daca puteti evitati zona, deoarece ...