Cluj - "Vi se pare ok, daca cer pe o casa 330-350k de euro?" - "Nu inteleg de unde preturile astea. Noi, in Austria avem preturi de astea!"

Luni, 04 Martie 2024, ora 12:36
47 citiri
Un clujean a deschis o discutie despre pretul corect al unei case din Floresti, pe care vrea sa o vanda. Acesta a vrut sa afle parerea altora, pentru a vedea daca e normal sa ceara "330-350k" euro pe locuinta lui.
"Vreau sa pun la vanzare o casa individuala, ce parere aveti despre pret?

Casa individuala este in Floresti, strada Narciselor, in stadiul de semifinisata cu toate instalatiile si izolarea facuta.
A fost facuta initial in ideea de a fi locuinta proprie, deci s-a mers mai mult pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...