Clujul, locul 3 in topul profiturilor realizate de firme, dupa Capitala si Ilfov. Clasamentul celor mai profitabile companii din judet

Marti, 02 August 2022, ora 15:08
37 citiri
Dupa Bucuresti si Ilfov, Clujul e judetul in care companiile realizeaza cele mai mari profituri, arata un clasament intocmit de platforma Topfirme.com, care ia in calcul datele financiare din 2021. Cel mai profitabil sector e IT-ul.

Clasamentele prezentate de portal sunt realizate utilizand datele societatilor comerciale care si-au depus bilantul contabil.

Bucurestiul conduce in clasamentul profiturilor realizate de firmele active si este la mare distanta de cele mai active judete. Ilfovul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.