Cum explica Electrica faptul ca in facturi nu apare nimic compensat sau plafonat. E haos si bataie de joc!

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 15:37
131 citiri
Electrica Furnizare sustine ca plafonarile si compensarile nu se vad acum in facturi, dar se vor vedea. Nu se stie cand.
"Avand in vedere atat prevederile OUG 118/2021 modificata si completata cu Legea nr. 259/2021 si OUG 130/2021, cat si ale Legii nr. 226/2021 privind facilitatile acordate consumatorilor de energie electrica si gaze naturale pentru plata facturilor aferente sezonului rece, Electrica Furnizare a demarat o serie de optimizari ale sistemului informatic de facturare care sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Inca o comuna clujeana primeste statut de statiune turistica de interes local. Vezi lista localitatilor din Cluj declarate statiuni
Comuna clujeana Sancraiu va deveni statiune turistica de interes local. Alte 13 localitati din mai ...
Un salvamontist clujean a murit, la doar 33 de ani, dupa ce a fost surprins de o avalansa la Balea Lac: ,,Adio, legenda noastra vie!"
Un tanar salvamontist s-a stins din viata intr-o avalansa de mari dimensiuni produsa in zona Balea ...
Accident grav pe strada Cetatii din localitatea Floresti - FOTO
Un accident grav s-a produs sambata seara, pe strada Cetatii din comuna Floresti. Pompierii din ...