Electrica Furnizare sustine ca a pierdut bani in 2021, pentru a pastra preturile normale. Atunci de ce sunt toate problemele acum?

Joi, 20 Ianuarie 2022, ora 22:36
86 citiri
Compania Electrica Furnizare sustine ca, in 2021, timp de 9 luni a avut pierderi, pentru a nu majora preturile de 4 ori.
Electrica ar fi trebuit sa creasca preturile cu 400%"In linie cu o politica orientata spre client, Electrica Furnizare a depus eforturi majore, desi cu impact negativ in rezultatele financiare pentru primele 9 luni ale anului 2021, pentru a-si pastra angajamentele fata de clientii sai, mentinand preturile din ofertele acceptate de catre acestia pe parcursul anului trecut, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.