Eseapa cu reciclarea la Lidl in Cluj! Nu se accepta acest recipient, desi are semnul de reciclare - VIDEO

Duminica, 03 Martie 2024, ora 12:36
144 citiri
Un clujean a vrut sa recicleze un pet la Lidl Apahida si s-a lovit de refuzul aparatului.
"Asta e la Lidl in Apahida, dar sunt convins ca peste tot e aceeasi situatie. De exemplu cei de la Megaimage, LaDoiPasi le-au primit.

Pai daca omul plateste in avans ca si garantie bani, adica 0,5 lei care sunt valabili pana se schimba banii ... sistemul asta de k..t o fost inventat ca sa creasca poluarea si sa ii fure pe cetateni ... adica atunci cand vor ca sa recicleze, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...