Evolutia chiriilor din marile orase in luna mai. Clujul a reusit 'performanta' de a creste din nou preturile deja exorbitante pentru chirii

Miercuri, 31 Mai 2023, ora 15:36
109 citiri
Pretul inchirierii apartamentelor din marile orase ale tarii au continuat sa creasca si in luna mai, insa Clujul, alaturi de Capitala, raman cele mai scumpe oras, cu preturi care depasesc si 600 de euro pentru apartamentele cu trei camere.
Alaturi de Bucuresti, Clujul ramane cel mai scump loc de locuit din tara, la polul opus se afla orase precum TImisoara, Iasi si Constanta.
"Pe parcursul lunii mai, chiria medie pentru o garsoniera din cele mai mari centre regionale din tara a variat intre 220 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.