Mafia imobiliara va pune mana pe un alt teren de valoare al Clujului. Se vinde terenul de la tipografia Ardealul. Iarasi blocuri?

Luni, 02 Decembrie 2019, ora 18:37
82 citiri
Trenul de 15.000 de mp, din cartierul Marasti, unde functiona Imprimeria Ardealul, este scos la vanzare dupa ce compania de stat a fost dusa in insolventa de grupuri de interese.
Tipografia Ardealul este proprietatea Ministerului Culturii, prin compania Coresi. Terenul este extrem de valoros, dar acum este scos la vanzare pentru a fi acoperite gaurile. Reteta este simpla, si a mai fost folosita in zeci de intreprinderi de stat: fortezi acumularea de datorii, iar apoi fabrica se vinde pe bucati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.