Majorarea salariul minim a depasit cresterea preturilor, dar tot suntem codasii Europei. Romania a ajuns la o noua etapa de de dezvoltare?!

Miercuri, 19 Ianuarie 2022, ora 15:36
79 citiri
O analiza arata ca majorarea salariilor minime in Romania, a depasit usor cresterea preturilor la produsele alimentare de baza. De la 1 ianuarie 2022, salariul minim din tara noastra a crescut cu 10%, de la 1386 la 1524 lei.
Studiul a acoperit tarile cu un salariu minim stabilit de guvern, in total 64 de tari din Europa, America de Nord si de Sud, Africa, Asia si Australia. Analistii Picodi.com au verificat cum a evoluat salariul minim in aceste state si daca aceste sume pot asigura un nivel de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.