Proiect imobiliar faraonic al milionarului clujean Gicu Buzdugan pe locul platformei Jolidon Cluj. Drumurile acolo nu sunt cele mai largi

Vineri, 23 Februarie 2024, ora 15:36
103 citiri
Proiectul omului de afaceri Gicu Buzdugan, cunoscut drept "Regele Betoanelor" din Cluj-Napoca, de la intersectia strazilor Portelanului cu Tabacarilor, a reintrat in consultare publica. Pe locul unei foste platforme de productie vor aparea sute de apartamente, intr-o zona cu mari probleme din cauza lipsei drumurilor largi.
Proiectul al carui beneficiar este printre altele compania SC Newline Building SRL va aduce pe terenul de 1,1 hectare de pe fosta platforma Jolidon, in spatele cladirii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Patania unei clujence la un supermarket LIDL. A fost taxata cu 341 de lei pentru o punguta cu ardei: "Verificati bonul/Ne-am mirat de ce am platit atata"
O clujeanca a avut neplacuta surpriza de a fi taxata pentru o simpla punga de ardei dulci cu 341 ...
Doi golani i-au furat produsele lui Robi, vanzatorul ambulant iubit de toti clujenii: Rusine sa va fie - VIDEO
Robi, vanzatorul ambulant din centrul Clujului, iubit de toti soferii si trecatorii, a fost victima ...
Tigrul platanului, o insecta suparatoare, de "import", le da batai de cap clujenilor: "Nu se poate pune nimic la uscat/Te pisca ingrozitor"
Pe langa tantari si capuse, locuitorii din Cluj-Napoca si alte orase mari ale Romaniei se confrunta ...