Registrul Comertului: Clujul e motorul economic al Romaniei dupa Bucuresti, are cele mai multe firme inregistrate din provincie in 2020

Duminica, 28 Iunie 2020, ora 18:08
27 citiri
Clujul e motorul economic al Romaniei, minus Capitala, daca e sa numaram firmele nou infiintate in tara - cele mai multe, dupa Bucuresti, sunt aici.

Numarul firmelor inmatriculate in primele cinci luni ale acestui an la Cluj se apropie de 2.000, cifra depasita doar de Bucuresti - dar in scadere considerabila fata de numarul firmelor inmatriculate la Cluj in acelasi interval al anului trecut.

E vorba mai exact de 1.945 firme inmatriculate din ianuarie pana in mai la Cluj, in scadere cu o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.