Sute de ucraineni si-au gasit loc de munca in Romania. Acestia lucreaza in industria auto, textila, in Constructii si HoReCa

Vineri, 22 Aprilie 2022, ora 18:07
41 citiri
Sute de ucraineni si-au gasit loc de munca in Romania, de la inceputul razboiului. Acestia lucreaza in industria auto, in cea textila, in domeniul constructiilor, dar si in HoReCa.

Peste 3900 de locuri de munca sunt disponibile in aceasta perioada pentru refugiati ucraineni, arata datele din aceasta saptamana ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

647 de cetateni ucraineni s-au inregistrat in evidentele agentiilor teritoriale din subordinea Agentiei Nationale pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.