Actorul Alexandru Arsinel nu se mai intoarce la azil. Familia i-a strans lucrurile din camera: "Le-a fost cam rusine sa-l mai lase"

Joi, 01 Septembrie 2022, ora 12:36
49 citiri
Alexandru Arsinel nu se mai intoarce la caminul de batrani. Actorul este internat acum la Terapie Intensiva, pe sectia de urologie a Institutului Fundeni din Capitala.
In urma cu aproximativ noua ani a fost supus unui transplant renal la Cluj. "Copiii lui nu-l vor mai duce, dupa externare, la acel camin de batrani din Snagov, unde a stat aproape o luna. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, si acolo beneficia de confort si de tratament", au dezvaluit apropiatii familiei, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.