Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua jurata de la Vocea Romaniei, cu care imparte scaunul in acest sezon. Vezi cine sunt ceilalti jurati

Vineri, 24 Iunie 2022, ora 18:31
27 citiri
Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua jurata de la Vocea Romaniei. Cei doi vor imparti sarcinile, dar si scaunul de jurat. Filmarile pentru show-ul de talente tocmai au inceput.
Smiley a vorbit despre Theo Rose, noua membra de la masa juriului de la Vocea Romaniei, cu care va imparti scaunul de jurat.
Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua jurata de la Vocea RomanieiIubitul Ginei Pistol a recunoscut ca are emotii pentru noul sezon Vocea Romaniei, pentru care au inceput filmarile. Artistului ii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.