Clujeanul Dan Ursa este marele castigator al premiului de 100.000 de euro de la Survivor! "Cand am pornit, singurii mei fani erau familia si prietenii"

Joi, 25 Mai 2023, ora 15:37
42 citiri
Clujeanul Dan Ursa, agent de vanzari si familist convins, este castigatorul trofeului Survivor 2023. Chiar daca la inceput telespectatorii nu ii acordau vreo sansa, el a reusit sa ii surprinda pe toti. Acum, el se intoarce acasa cu un nou statut, dar si cu mai multi bani.
Dupa cinci luni de competitie, Dan Ursa a reusit sa isi adjudece trofeul Survivor Romania 2023 si marele premiu in valoare de 100.000 de euro. De-a lungul competitiei, barbatul a demonstrat ce poate si ca probele concursului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.